Carla Vrendenberg

Carla Vrendenberg, beeldend in beweging…

Haar sculpturen en schilderijen zijn stuk voor stuk een deel van haar leven. Delen waarin ze diep gaat. Want Carla heeft een permanente hang naar ‘weten’. En dat in de zin van ‘het zijn’; het inleven in waar ze nieuwsgierig naar is.

“Niet alleen anatomie zorgt voor indrukwekkende creaties. Weten doe je met al je zintuigen. Je bent je subject”, claimt Carla. Eens had ze een boerderij met heel veel beesten, die haar in vormgeving inspireerden. Ze sliep zelfs bij een zebra toen deze ziek was. Betrokkenheid die verder reikt dan kijken.

Door haar onderzoekende nieuwsgierigheid weet Carla Vrendenberg haar beelden vertelkracht te geven. Zij geeft het innerlijk uiterlijk… In de uitvoering van haar kunstwerken werkt Carla Vrendenberg met verschillende materialen. Voor portretten ontstaan zo de karakteristieken die in overleg met de opdrachtgever de echtheid van het kunstwerk creëren en aan de emotionele wensen tegemoetkomt. Een van haar bekendste Nederlandse creaties is het portret van Pim Fortuin, die juist vanwege haar kenmerkend inlevingsgevoel dan ook bij alle betrokkenen na onthulling direct instemming vond.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bespreking van uw gewenste portret met Riny van As
 bel +31(0)627197855