Harold Aspers

Harold Aspers, de kunst in architectonische sensualiteit

Als in jouw leven temperament een thema mag zijn, dan brengt een kennismaking met de portretten van Harold Aspers je op een hoger plan. Want wanneer je je eigen leefwereld binnentreedt met deze kunstzinnige sensualiteit van formaat krijgt ook jouw passie en creativiteit een dagelijkse upgrade, die je intense emotionaliteit laat beleven. Harold Aspers’ ster is snel rijzend en verlegt hierin hernieuwde grenzen, omdat esthetiek in de zinnelijkheid van krachtige materialen je gevoel voedt met nieuwe energie. Een kunstenaar die niet alleen grenzen verlegt door onnavolgbare scheppingen, maar ook tastbaar in jouw meer gestileerde leefomgeving letterlijk de gewenste verfrissend nieuwe kijk inbrengt.

Als  voormalig toparchitect weet hij hoe het fundament voor anatomische symmetrie met een onderscheidende perceptie geconstrueerd kan worden. Zijn materiaalkennis is de grondslag voor zijn eveneens unieke mysterieuze krakelee- en epoxy procedee. Het combinatiethema van kracht met sensualiteit wordt daarmee letterlijk drie-dimensionaal onsterfelijk gemaakt.

Zijn werken, lieflijk groots en kleurrijk prikkelend, zijn internationaal geliefde objecten bij interieur-creators en professionele inrichters. Alles in hun schootsveld krijgt met het werk van Harold Aspers een toegevoegde waarde in die onmisbare actuele personal touch.

Iets wat hen, die op eigentijdse wijze hun geliefden willen laten portretteren, eveneens meenemen in hun besluit om hier eens vrijblijvend over van gedachten te wisselen met Riny van As, kunstmediator van Vanas Art / Portret Atelier.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bespreking van uw gewenste portret met Riny van As
 bel +31(0)627197855